Difference between revisions of "Board:asus/m2v-mx se"

From coreboot
Jump to: navigation, search
m (Status: upsate)
(Status: Convert to common format and ordering, update/correct a few items.)
Line 14: Line 14:
 
|CPU_multicore_comments = Untested
 
|CPU_multicore_comments = Untested
 
|CPU_virt_status = Untested
 
|CPU_virt_status = Untested
 
  
 
|RAM_EDO_status = N/A
 
|RAM_EDO_status = N/A
 
|RAM_SDRAM_status = N/A
 
|RAM_SDRAM_status = N/A
 
|RAM_SODIMM_status = N/A
 
|RAM_SODIMM_status = N/A
 +
|RAM_DDR_status = N/A
 
|RAM_DDR2_status = OK
 
|RAM_DDR2_status = OK
|RAM_DDR2_comments =  
+
|RAM_DDR3_status = N/A
 
|RAM_dualchannel_status = Untested
 
|RAM_dualchannel_status = Untested
|RAM_dualchannel_comments =
+
|RAM_ecc_status = Untested
 +
|RAM_ecc_comments = The manual says the board supports ECC in theory.
  
 
|IDE_status = OK
 
|IDE_status = OK
Line 28: Line 29:
 
|IDE_25_status = N/A
 
|IDE_25_status = N/A
 
|IDE_CF_status = Untested
 
|IDE_CF_status = Untested
|DiskOnChip_status = N/A
+
|CDROM_DVD_status = Untested
 
|SATA_status = OK
 
|SATA_status = OK
|SATA_comment =
 
 
|USB_status = OK
 
|USB_status = OK
 
|USB_comments = Tested: USB thumb drive.
 
|USB_comments = Tested: USB thumb drive.
 +
|Onboard_VGA_status = OK
 +
|Onboard_VGA_comments = Openchrome X.org driver works.
 
|Onboard_ethernet_status = OK
 
|Onboard_ethernet_status = OK
 
|Onboard_audio_status = OK
 
|Onboard_audio_status = OK
|Onboard_VGA_status = OK
 
|Onboard_VGA_comments = Openchrome X.org driver works
 
 
|Onboard_modem_status = N/A
 
|Onboard_modem_status = N/A
 +
|Onboard_firewire_status = N/A
 +
|Smartcard_status = N/A
 +
|Onboard_CF_status = N/A
 +
|Onboard_PCMCIA_status = N/A
  
 
|ISA_cards_status = N/A
 
|ISA_cards_status = N/A
|PCI_cards_status = OK
+
|AMR_cards_status = N/A
 
|AGP_cards_status = N/A
 
|AGP_cards_status = N/A
|PCIE_cards_status = OK
+
|PCI_cards_status = OK
 
|PCIE_x1_status = WIP
 
|PCIE_x1_status = WIP
 
|PCIE_x2_status = N/A
 
|PCIE_x2_status = N/A
Line 48: Line 52:
 
|PCIE_x8_status = N/A
 
|PCIE_x8_status = N/A
 
|PCIE_x16_status = WIP
 
|PCIE_x16_status = WIP
|PCIE_x16_comments = not tested, should work
+
|PCIE_x16_comments = Not tested, should work.
 
|PCIE_x32_status = N/A
 
|PCIE_x32_status = N/A
 
|HTX_status = N/A
 
|HTX_status = N/A
Line 57: Line 61:
 
|PS2_keyboard_status = OK
 
|PS2_keyboard_status = OK
 
|PS2_mouse_status = OK
 
|PS2_mouse_status = OK
 +
|PP_status = Untested
 +
|PP_comments = Doing '''modprobe parport parport_pc''' works, but no further tests were done.
 +
|Game_port_status = N/A
 +
|IR_status = ?
 +
|Speaker_status = ?
 +
|DiskOnChip_status = N/A
 +
 
|Sensors_status = Untested
 
|Sensors_status = Untested
|CPUfreq_status = TODO
+
|CAN_bus_status = N/A
|CPUfreq_comments = Does not work yet
+
|CPUfreq_status = WIP
|Smartcard_status = N/A
+
|CPUfreq_comments = Does not work yet.
|Flashrom_status = OK
+
|Powersave_status = ?
 +
|ACPI_status = OK
 +
|ACPI_comments = ACPI power button event works.
 
|Reboot_status = OK
 
|Reboot_status = OK
 
|Poweroff_status = OK
 
|Poweroff_status = OK
 
|LEDs_status = Unknown
 
|LEDs_status = Unknown
|LEDs_comments =
 
 
|HPET_status = OK
 
|HPET_status = OK
|CAN_bus_status = N/A
+
|RNG_status = ?
|ACPI_status = OK
+
|WakeOnModem_status = Untested
|ACPI_comments = ACPI power button event works.
+
|WakeOnLAN_status = Untested
|PP_status = Untested
+
|WakeOnKeyboard_status = Untested
|PP_comments = Doing '''modprobe parport parport_pc''' works, but no further tests were done.
+
|WakeOnMouse_status = Untested
 +
|Flashrom_status = OK
  
 
}}
 
}}

Revision as of 14:56, 1 October 2008

Status

Device/functionality Status Comments
CPU
CPU works WIP I'm using an AMD Sempron G1, cpufreq does not work
L1 cache enabled OK
L2 cache enabled OK
L3 cache enabled N/A
Multiple CPU support N/A
Multi-core support OK Untested
Hardware virtualization Untested
RAM
EDO N/A
SDRAM N/A
SO-DIMM N/A
DDR N/A
DDR2 OK
DDR3 N/A
Dual channel support Untested
ECC support Untested The manual says the board supports ECC in theory.
On-board Hardware
On-board IDE 3.5" OK USE 80 WIRE CABLES OR ALTER CONFIGURATION!
On-board IDE 2.5" N/A
On-board SATA OK
On-board SCSI Unknown
On-board USB OK Tested: USB thumb drive.
On-board VGA OK Openchrome X.org driver works.
On-board ethernet OK
On-board audio OK
On-board modem N/A
On-board FireWire N/A
On-board smartcard reader N/A
On-board CompactFlash N/A
On-board PCMCIA N/A
Add-on slots/cards
ISA add-on cards N/A
Audio/Modem-Riser (AMR/CNR) cards N/A
PCI add-on cards OK
Mini-PCI add-on cards Unknown
PCI-X add-on cards Unknown
AGP graphics cards N/A
PCI Express x1 add-on cards WIP
PCI Express x2 add-on cards N/A
PCI Express x4 add-on cards N/A
PCI Express x8 add-on cards N/A
PCI Express x16 add-on cards WIP Not tested, should work.
PCI Express x32 add-on cards N/A
HTX add-on cards N/A
Legacy / Super I/O
Floppy Untested
Serial port 1 (COM1) OK
Serial port 2 (COM2) N/A
Parallel port Untested Doing modprobe parport parport_pc works, but no further tests were done.
PS/2 keyboard OK
PS/2 mouse OK
Game port N/A
Infrared  ?
PC speaker  ?
DiskOnChip N/A
Miscellaneous
Sensors / fan control Untested
Hardware watchdog Unknown
SMBus Unknown
CAN bus N/A
CPU frequency scaling WIP Does not work yet.
Other powersaving features  ?
ACPI OK ACPI power button event works.
Reboot OK
Poweroff OK
Suspend Unknown
Nonstandard LEDs Unknown
High precision event timers (HPET) OK
Random number generator (RNG)  ?
Wake on modem ring Untested
Wake on LAN Untested
Wake on keyboard Untested
Wake on mouse Untested
Flashrom OK