[LinuxBIOS] SATA issues with Tyan2891

Edwin Morales Morales at appro.com
Fri Sep 23 00:56:54 CEST 2005



Still having SATA issues with Linuxbios and the Tyan 2891.  I am using
Etherboot 5.2.6, network booting, with a PATA hdd as the RH drive and a
SATA as a data disk mounting to /export.  RH sees the SATA hdd but it
cannot initialize.  System comes up fine but no SATA.


No special arguments passed for the NBI.


Here is the output, I've also attached the LinuxBios output.


SCSI subsystem initialized

ata1: SATA max UDMA/133 cmd 0x3050 ctl 0x3092 bmdma 0x3030 irq 201

ata2: SATA max UDMA/133 cmd 0x3060 ctl 0x30A2 bmdma 0x3038 irq 201

ata1: no device found (phy stat 00000000)

scsi0 : sata_nv

ata2: no device found (phy stat 00000000)

scsi1 : sata_nv

ata3: SATA max UDMA/133 cmd 0x3070 ctl 0x30B2 bmdma 0x3040 irq 193

ata4: SATA max UDMA/133 cmd 0x3080 ctl 0x30C2 bmdma 0x3048 irq 193

ata3: PIO error, drv_stat 0x50

ata3: dev 0 not supported, ignoring

scsi2 : sata_nv

ata4: no device found (phy stat 00000000)

scsi3 : sata_nv

kjournald starting.  Commit interval 5 seconds





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.coreboot.org/pipermail/coreboot/attachments/20050922/48d2be0f/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: output
Type: application/octet-stream
Size: 14518 bytes
Desc: output
URL: <http://www.coreboot.org/pipermail/coreboot/attachments/20050922/48d2be0f/attachment.obj>

More information about the coreboot mailing list