<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=ProgId content=Word.Document>
<meta name=Generator content="Microsoft Word 10">
<meta name=Originator content="Microsoft Word 10">
<link rel=File-List href="cid:filelist.xml@01C4E05E.7BDFAAE0">
<!--[if gte mso 9]><xml>
 <o:OfficeDocumentSettings>
  <o:DoNotRelyOnCSS/>
 </o:OfficeDocumentSettings>
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
 <w:WordDocument>
  <w:SpellingState>Clean</w:SpellingState>
  <w:GrammarState>Clean</w:GrammarState>
  <w:DocumentKind>DocumentEmail</w:DocumentKind>
  <w:EnvelopeVis/>
  <w:Compatibility>
   <w:BreakWrappedTables/>
   <w:SnapToGridInCell/>
   <w:WrapTextWithPunct/>
   <w:UseAsianBreakRules/>
  </w:Compatibility>
  <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel>
 </w:WordDocument>
</xml><![endif]-->
<style>
<!--
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {mso-style-parent:"";
        margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        text-align:right;
        mso-pagination:widow-orphan;
        direction:rtl;
        unicode-bidi:embed;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";
        mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;
        text-underline:single;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:purple;
        text-decoration:underline;
        text-underline:single;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        mso-style-noshow:yes;
        mso-ansi-font-size:10.0pt;
        mso-bidi-font-size:10.0pt;
        font-family:Arial;
        mso-ascii-font-family:Arial;
        mso-hansi-font-family:Arial;
        mso-bidi-font-family:Arial;
        color:windowtext;}
span.SpellE
        {mso-style-name:"";
        mso-spl-e:yes;}
span.GramE
        {mso-style-name:"";
        mso-gram-e:yes;}
@page Section1
        {size:595.3pt 841.9pt;
        margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in;
        mso-header-margin:.5in;
        mso-footer-margin:.5in;
        mso-paper-source:0;
        mso-gutter-direction:rtl;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>
<!--[if gte mso 10]>
<style>
 /* Style Definitions */ 
 table.MsoNormalTable
        {mso-style-name:"Table Normal";
        mso-tstyle-rowband-size:0;
        mso-tstyle-colband-size:0;
        mso-style-noshow:yes;
        mso-style-parent:"";
        mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
        mso-para-margin:0in;
        mso-para-margin-bottom:.0001pt;
        mso-pagination:widow-orphan;
        font-size:10.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
</style>
<![endif]-->
</head>

<body lang=EN-US link=blue vlink=purple style='tab-interval:.5in'>

<div class=Section1 dir=RTL>

<p class=MsoNormal dir=LTR style='text-align:left;direction:ltr;unicode-bidi:
embed'><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;font-family:Arial'>Hello,
<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal dir=LTR style='text-align:left;direction:ltr;unicode-bidi:
embed'><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;font-family:Arial'><span
style='mso-tab-count:1'>            </span>I
am using Linux Bios on <span class=SpellE>Tyan</span> 2850. The machine is
running with console.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal dir=LTR style='text-align:left;direction:ltr;unicode-bidi:
embed'><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;font-family:Arial'><span
style='mso-tab-count:1'>            </span>I
add to the command line: "console=ttyS0<span class=GramE>,115200</span>"
and I have <span class=SpellE>linux</span> which runs with console.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal dir=LTR style='text-align:left;direction:ltr;unicode-bidi:
embed'><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;font-family:Arial'><span
style='mso-tab-count:1'>            </span><o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal dir=LTR style='text-align:left;text-indent:.5in;direction:
ltr;unicode-bidi:embed'><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>How can I run with VGA? Should I add some code to the bios? <o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal dir=LTR style='text-align:left;text-indent:.5in;direction:
ltr;unicode-bidi:embed'><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'><o:p> </o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal dir=LTR style='text-align:left;direction:ltr;unicode-bidi:
embed'><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;font-family:Arial'><span
style='mso-tab-count:1'>            </span>The
VGA driver is: ATI Rage XL.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal dir=LTR style='text-align:left;direction:ltr;unicode-bidi:
embed'><span class=SpellE><span class=GramE><font size=2 face=Arial><span
style='font-size:10.0pt;font-family:Arial'>Sagiv</span></font></span></span><font
size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;font-family:Arial'><o:p></o:p></span></font></p>

</div>

</body>

</html>