SAME<br>Thanks for you help though... still working on this.<br>The Docs say FILO can boot a regular kernel, bzImage, memtest, elf images etc... So I don't know why it was complaining about it not being an ELF. I just thought that was the default. Still same err though.<br>----------------------------------------------<br><br>boot: hda1:/boot/memtest86/memtest.elf console=tty0 console=ttyS0,115200n8<br>malloc_diag: alloc: 456 bytes (5 blocks), free: 15920 bytes (1 blocks)<br>malloc_diag: alloc: 472 bytes (6 blocks), free: 15904 bytes (1 blocks)<br>file_open: dev=hda1, path=/boot/memtest86/memtest.elf<br>find_ide_controller: found PCI IDE controller 10de:0053 prog_if=0x8a<br>find_ide_controller: primary channel: compatibility mode<br>find_ide_controller: cmd_base=0x1f0 ctrl_base=0x3f4<br>ide_software_reset: Waiting for ide0 to become ready for reset... ok<br>init_drive: Testing for hda<br>init_drive: Probing for hda<br>init_drive: LBA mode, sectors=1019088<br>init_drive:
 Init device params... ok<br>hda: LBA 521MB: SILICONSYSTEMS INC 512MB<br>init_drive: Testing for hdb<br>init_drive: Testing for hdb<br>devopen: Partition 1 start 59 length 1018989<br>Mounted ext2fs<br>malloc_diag: alloc: 456 bytes (5 blocks), free: 15920 bytes (1 blocks)<br>malloc_diag: alloc: 528 bytes (6 blocks), free: 15848 bytes (1 blocks)<br>Loading image...<br>load_segments: segment 0 addr:0x10000 file:0x155f4 mem:0x155f4 loading... clearing... ok<br>load_segments: Loaded 87540 bytes in 568ms (154KB/s)<br>malloc_diag: alloc: 792 bytes (7 blocks), free: 15584 bytes (1 blocks)<br>elf_load: current time: 36403<br>elf_load: entry point is 0x10000<br>Jumping to entry point...<br><br><br><br>INIT detected from  ---- {APICID = 00 NODEID = 00 COREID = 00} ---<br><br>Issuing SOFT_RESET...<br>------------------------------------------<br><br>Thank you<br>steve<br><p> __________________________________________________<br>Do You Yahoo!?<br>Tired of spam?  Yahoo! Mail has
 the best spam protection around <br>http://mail.yahoo.com