<html><head><style type="text/css"><!-- DIV {margin:0px;} --></style></head><body><div style="font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><DIV></DIV>
<DIV>Hi</DIV>
<DIV>We are using VT8231 via vhip which has integrated superio controller.<BR> </DIV>Sanjay <BR>
<DIV style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: times new roman, new york, times, serif">
<DIV style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: times new roman, new york, times, serif">----- Original Message ----<BR>From: Stefan Reinauer <stepan@coresystems.de><BR>To: sanjay tiwary <stiwary20@yahoo.com><BR>Cc: linuxbios@linuxbios.org<BR>Sent: Friday, January 12, 2007 4:23:18 PM<BR>Subject: Re: [LinuxBIOS] LinuxBIOS not working...<BR><BR>
<DIV>* sanjay tiwary <stiwary20@yahoo.com> [070112 07:54]:<BR>> Hi Ron/All members of the LinuxBIOS group,<BR>>  <BR>> I am new to the linuxBIOS technology.And wanetd to use the linuxBIOS stuff.But<BR>> after creating the rom image and burning the chip,<BR>> i was not able to see anything on either on display or on serial console.Can<BR>> any one help me getting out of the problem.<BR><BR>> I am giving all the details so that you people can make out where am missing?<BR><BR>What superio is on the board?<BR><BR><BR>-- <BR>coresystems GmbH  Brahmsstr. 16  D-79104 Freiburg i. Br.<BR>      Tel.: +49 761 7668825  Fax: +49 761 7664613<BR>Email: info@coresystems.de   <A href="http://www.coresystems.de/" target=_blank>http://www.coresystems.de/</A><BR><BR>-- <BR>linuxbios mailing list<BR>linuxbios@linuxbios.org<BR><A href="http://www.openbios.org/mailman/listinfo/linuxbios"
 target=_blank>http://www.openbios.org/mailman/listinfo/linuxbios</A></DIV></DIV><BR></DIV></div><br>

<hr size=1>Expecting? Get great news right away with <a href="http://us.rd.yahoo.com/evt=49982/*http://advision.webevents.yahoo.com/mailbeta/newmail_tools.html">email Auto-Check.</a><br>Try the <a href="http://us.rd.yahoo.com/evt=49982/*http://advision.webevents.yahoo.com/mailbeta/newmail_tools.html">Yahoo! Mail Beta.</a></body></html>