Hi Lu,<br><br>I have changed the config as suggested, didn't realise that the PCI id's had to be in numerical order.  Different result with VMWare now, it reports a triple fault within the VMWare log, but that it as much as I can get from it, still no serial output when VGA is on
<br><br>Regards,<br>Joe<br><br><div><span class="gmail_quote">On 28/02/07, <b class="gmail_sendername">Lu, Yinghai</b> <<a href="mailto:yinghai.lu@amd.com">yinghai.lu@amd.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">









<div link="blue" vlink="blue" lang="EN-US">

<div><span class="q">

<p><font color="blue" face="Tahoma" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; color: blue;">chip northbridge/intel/i440bx</span></font></p>

<p><font color="blue" face="Tahoma" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; color: blue;"> device pci_domain 0 on <br>
  device pci 0.0 on end     # host bridge<br>
  device pci 1.0 on end     # PCI bridge<br>
  device pci 10.0 on end     # SCSI storage
controller<br>
  device pci 11.0 on end     # Ethernet
controller <br>
  device pci 12.0 on end     # Audio
controller<br>
  <br>
  device pci f.0 on       # VGA
controller<br>
   chip drivers/pci/onboard<br>
    device pci f.0 on end<br>
    register "rom_address" =
"0xfff80000" <br>
   end<br>
  end<br>
  <br>
  device pci 7.0 on      # ISA
bridge  <br>
  end<br>
 end</span></font></p>

<p><font color="navy" face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial; color: navy;"> </span></font></p></span>

<p><font color="navy" face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial; color: navy;">=</span></font><font color="navy" face="Wingdings" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Wingdings; color: navy;">
</span></font><font color="navy" face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial; color: navy;"></span></font></p><span class="q">

<p><font color="navy" face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial; color: navy;"> </span></font></p>

<p><font color="navy" face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial; color: navy;"> </span></font></p>

<p><font color="blue" face="Tahoma" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; color: blue;">chip northbridge/intel/i440bx</span></font></p>

<p><font color="blue" face="Tahoma" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; color: blue;"> device pci_domain 0 on <br>
  device pci 0.0 on end     # host bridge<br>
  device pci 1.0 on end     # PCI bridge</span></font></p>

</span><span class="q"><p><font color="blue" face="Tahoma" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; color: blue;"><br>
    device pci 7.0 on      #
ISA bridge  <br>
  end</span></font></p>

</span><span class="q"><p><font color="blue" face="Tahoma" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; color: blue;"><br>
chip drivers/pci/onboard<br>
    device pci f.0 on end<br>
    register "rom_address" =
"0xfff80000" <br>
   end</span></font></p>

</span><span class="q"><p><font color="blue" face="Tahoma" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; color: blue;"><br>
  device pci 10.0 on end     # SCSI storage
controller<br>
  device pci 11.0 on end     # Ethernet
controller <br>
  device pci 12.0 on end     # Audio
controller</span></font></p></span>

<p><font color="blue" face="Tahoma" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma; color: blue;">     end</span></font></p>

<p><font color="navy" face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial; color: navy;"> </span></font></p>

</div>

</div>


</blockquote></div><br>