>Good. How big is nbi.img?<br><br>nbi.img is 5.6 MB and pxelinux.0 is 12.8 kB.<br><br>>That looks a lot like memory problems, but it is only a gut feeling.<br>>(One image is loaded completely , another image with a possibly<br>
>different load address causes a crash.) A size comparison and load<br>>address comparison could help debug the issue.<br><br>I tried switching out the SDRAM and it didn't make any difference. Is that what you meant or should I try a different ROM chip? Is there documentation on how to do size and load address comparisons?<br>
<br>>There is a small chance that the behaviour of Etherboot 5.4.3 is<br>>different. Please try it.<br><br>I'll do that.<br><br>>Is there any chance you can try to have etherboot load etherboot?<br><br>Is there any documentation on how to load etherboot with etherboot?<br>
<br>Thanks.<br><br><div class="gmail_quote">On Feb 2, 2008 2:22 AM, Carl-Daniel Hailfinger <<a href="mailto:c-d.hailfinger.devel.2006@gmx.net">c-d.hailfinger.devel.2006@gmx.net</a>> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div class="Ih2E3d">On 02.02.2008 02:46, Jeremy Wright wrote:<br>> Yes, the server gets a DHCPREQUEST response to its DHCPOFFER. I took the<br>> ethereal advice and found that not only is DHCP working, but TFTP is working<br>
> as well. I noticed it was loading the nbi.img image (sucessfully), so I<br>><br><br></div>Good. How big is nbi.img?<br><div class="Ih2E3d"><br>> switched it to pxelinux.0 and got a different response. The client starts to<br>
> load the pxelinux.0 image, gets to block 2, and then resets, asks for an<br>> address via DHCP again, and starts trying to download the image again until<br>> it gets to block 2. It will keep going in this loop forever unless I stop<br>
> it. When it loads the nbi.img file, it doesn't have the looping problem.<br>><br><br></div>That looks a lot like memory problems, but it is only a gut feeling.<br>(One image is loaded completely , another image with a possibly<br>
different load address causes a crash.) A size comparison and load<br>address comparison could help debug the issue.<br><div class="Ih2E3d"><br>> I'm a little puzzled. Should I try another version of Etherboot? I'm using<br>
> version 5.2.6.<br>><br><br></div>There is a small chance that the behaviour of Etherboot 5.4.3 is<br>different. Please try it.<br><br>Is there any chance you can try to have etherboot load etherboot? The<br>problem with that is of course that the second etherboot has to send a<br>
different ID string for its DHCP requests, otherwise you can't find out<br>whether the new DHCP request is from the flashed etherboot after the<br>machine resets itself or from the etherboot loaded over the network.<br>
<br>However, my experience with etherboot is very limited, but Ron and<br>others know a LOT about it.<br><br><br>Regards,<br><font color="#888888">Carl-Daniel<br></font></blockquote></div><br>