Hi all ..<br><br>        In  AsRock  motherboard  the  flashing  works fine ..But in MSI-7260 flashing is not happening ,<br>        <br>        is there any idea? i followed these procedure...<br>  <br>        i downloaded the PM49LF004B bios content from the       website i,e  K8UVM8_1.70 .<br>


 <br>[root@turtle22 ~]# flashrom -E<br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "NVIDIA MCP55", enabling flash write... OK.<br>Pm49FL004 found at physical address 0xfff80000.<br>
Flash part is Pm49FL004 (512 KB).<br>Erasing flash chip<br>Erasing page: 0007 at address: 0x00070000<br><br>[root@turtle22 ~]# flashrom -w K8UVM8_1.70 <br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "NVIDIA MCP55", enabling flash write... OK.<br>
Pm49FL004 found at physical address 0xfff80000.<br>Flash part is Pm49FL004 (512 KB).<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>Programming page: 0007 at address: 0x00070000<br><br>[root@turtle22 ~]# flashrom -v K8UVM8_1.70 <br>
Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "NVIDIA MCP55", enabling flash write... OK.<br>Pm49FL004 found at physical address 0xfff80000.<br>Flash part is Pm49FL004 (512 KB).<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>
Verifying flash... FAILED!<br><br>[root@turtle22 ~]# flashrom -r after_write.bin<br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "NVIDIA MCP55", enabling flash write... OK.<br>Pm49FL004 found at physical address 0xfff80000.<br>
Flash part is Pm49FL004 (512 KB).<br>Reading Flash...done<br>[root@turtle22 ~]# diff -us after_write.bin K8UVM8_1.70 <br>Binary files after_write.bin and K8UVM8_1.70 differ<br><br>after verification this shows like that its  failed ....but i tried by using another option by mentioning the  vendor and name of the board as below <br>
[root@turtle22 ~]# flashrom -w -m MSI:MS-7260 K8UVM8_1.70 <br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "NVIDIA MCP55", enabling flash write... OK.<br>NOT FOUND MSI:MS-7260<br>Pm49FL004 found at physical address 0xfff80000.<br>
Flash part is Pm49FL004 (512 KB).<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>Programming page: 0007 at address: 0x00070000<br><br>[root@turtle22 ~]#  flashrom -v -m MSI:MS-7260 K8UVM8_1.70 <br>Calibrating delay loop... OK.<br>
No coreboot table found.<br>Found chipset "NVIDIA MCP55", enabling flash write... OK.<br>NOT FOUND MSI:MS-7260<br>Pm49FL004 found at physical address 0xfff80000.<br>Flash part is Pm49FL004 (512 KB).<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>
Verifying flash... FAILED!<br>  <br>  is any idea to do this????  and i have attached the file i,e    K8UVM8_1.70 with this mail ..<br><br>            please guide me.<br><br>with regads,<br>Malatesh kamatad<br><br><br><br>
<br>