<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"><HTML><HEAD><META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"></HEAD>
<BODY>Hello!<br><br>Is it normal or am I doing something wrong?<br><br>Log:<br><br><span> </span>
                                   addr-75:~/coreboot-v3/util/flashrom # ./flashrom -w -v P5K-E-1102.ROM <br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "Intel ICH9R", enabling flash write... OK.<br>Found chip "SST SST25VF016B" (2048 KB) at physical address 0xffe00000.<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>Programming page: <br><br>Verifying flash... FAILED at 0x0006e9a4!  Expected=0x84, Read=0x78<br><br>addr-75:~/coreboot-v3/util/flashrom # ./flashrom -w -v P5K-E-1202.ROM <br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "Intel ICH9R", enabling flash write... OK.<br>Found chip "SST SST25VF016B" (2048 KB) at physical address 0xffe00000.<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>Programming page: <br><br>Verifying flash... FAILED at 0x001dc000!  Expected=0xff, Read=0x05<br><br>addr-75:~/coreboot-v3/util/flashrom # ./flashrom -w -v bios.bin <br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "Intel ICH9R", enabling flash write... OK.<br>Found chip "SST SST25VF016B" (2048 KB) at physical address 0xffe00000.<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>Programming page: <br><br>Verifying flash... FAILED at 0x00000000!  Expected=0x4c, Read=0x41<br><br>addr-75:~/coreboot-v3/util/flashrom # ./flashrom -w -v bios.bin <br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "Intel ICH9R", enabling flash write... OK.<br>Found chip "SST SST25VF016B" (2048 KB) at physical address 0xffe00000.<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>Programming page: <br><br>Verifying flash... FAILED at 0x00000000!  Expected=0x4c, Read=0x41<br><br>addr-75:~/coreboot-v3/util/flashrom # ./flashrom -w -v last.rom <br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "Intel ICH9R", enabling flash write... OK.<br>Found chip "SST SST25VF016B" (2048 KB) at physical address 0xffe00000.<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>Programming page: <br><br>Verifying flash... VERIFIED.           (I've read it by flashrom -r)<br><br>addr-75:~/coreboot-v3/util/flashrom # ./flashrom -E<br>Calibrating delay loop... OK.<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "Intel ICH9R", enabling flash write... OK.<br>Found chip "SST SST25VF016B" (2048 KB) at physical address 0xffe00000.<br>Erasing flash chip... FAILED!<br>ERROR at 0x00000000: Expected=0xff, Read=0x41<br><br>addr-75:~/coreboot-v3/util/flashrom # addr-75:~/coreboot-v3/util/flashrom # ./flashrom -w -v P5K-E-1102.ROM <br>Calibrating delay loop... OK<br>No coreboot table found.<br>Found chipset "Intel ICH9R", enabling flash write... OK.<br>Found chip "SST SST25VF016B" (2048 KB) at physical address 0xffe00000.<br>Flash image seems to be a legacy BIOS. Disabling checks.<br>Programming page: <br><br>Verifying flash... FAILED at 0x0006e9a4!  Expected=0x84, Read=0x78<br><br>Thanks in advace,<br>JonB<br></BODY></HTML>