EPIA-M "Magic Potion"?

John Laur johnl at blurbco.com
Fri Mar 26 16:29:00 CET 2004

Ron, Dimitry,

Not to get too far ahead of myself here, but it seems CVS is probably
not completely broken. I am booting into LinuxBIOS fine, just there is
no PCI Bus #1 and no IRQ's are assigned to anything.

The reason VGA is not initializing is because for some reason LinuxBIOS
is not seeing PCI Bus #1 and thus can't locate an 0x0300 VGA class PCI
device when it goes to init the VGA BIOS; otherwise, I think it would
probably work fine. The IRQ problem is a more serious issue...

Since memory detection is waiting on the v2 port and we have the flash
problem at least identified, I'm going to poke at this VGA/PCI/IRQ thing
some more and see what I can see...

Any ideas?


> -----Original Message-----
> From: linuxbios-admin at clustermatic.org [mailto:linuxbios-
> admin at clustermatic.org] On Behalf Of Dmitry Borisov
> Sent: Friday, March 26, 2004 11:39 AM
> To: linuxbios at clustermatic.org
> Subject: Re: EPIA-M "Magic Potion"?
> Ron,
> I think the CVS is broken. 1 week ago I was trying to use it on my
> and it failed. Let me take a diff between current CVS and what's
> for
> me( IDE+VGA+Splash ).
> Dmitry/
> PS: I've plans to visit clusterworld, will stop by if any...
> ----- Original Message -----
> Subject: Re: EPIA-M "Magic Potion"?
> >
> > I have incorporated dave's patches, which is why it ought to work
> >
> > ron
> >
> _______________________________________________
> Linuxbios mailing list
> Linuxbios at clustermatic.org
> http://www.clustermatic.org/mailman/listinfo/linuxbios

More information about the coreboot mailing list