[LinuxBIOS] Problems with elfboot

Hanoi Santos Hung hanoi.santos at gmail.com
Wed Nov 21 18:05:18 CET 2007

Thanks, Peter

I send you the full serial output . As you can see in rom_stream:
0xfffe0000  -  0xfffeffff there is only 0xFF ??

Best Regards
  Ing. Hanoi Santos Hung
  Instituto Central de Investigación Digital

>On Mon, Nov 05, 2007 at 03:45:55PM -0500, Hanoi Santos Hung wrote:
>> Hi :
>> I'm working with this hardware configuration :
>> North  : vt8605
>> South  : vt82C686B
>> RAM : 128 MB SODIMM
>> I begin modifying the code from vt8601 and LinuxBIOS V1.0 version
>> of vt82c686

>Wow, 1.0 is really old. Was there no board in 2.0 that was similar to
>your board? Perhaps one of the EPIA boards?

>> and I have my system working until it tries to load the payload
>> (filo). I think the problem was the memory, but
>> ram_check(0x00000000, 0xA0000);
>> ram_check(0x00100000, 0x8000000);
>> works perfectly,

>ram_check() is a _VERY_ simplistic memory test, RAM is not
>neccessarily working properly just because it does not fail.

>Please try to use memtest86 as payload before FILO or anything else.

>> another symptom : when the board make a cold start it
> >freeze at "Jumping  to  LinuxBIOS".
> >
>> I'll apreciate any help

>Please send the full serial output you get from the board.

-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: data.txt
URL: <http://www.coreboot.org/pipermail/coreboot/attachments/20071121/5886995f/attachment.txt>

More information about the coreboot mailing list